Jan 3, 2012, 11:57 AM

Обичам те! 

  Poetry » Love
976 0 2

           


     Обичам те!




Чувството е някак несравнимо

с никое друго може би.

Това чувство необяснимо,

от което толкова боли.



"Обичам те и в теб се вричам",

не спирам да повтарям аз.

Тези думички изричам,

всеки ден и всеки час.



Обичам те, в света жесток

дарявам те със топлина.

Бдя над теб кат' Бог,

за да те обгърне светлина.



Обичам те, в нощта студена

разтапям ледения свят.

И в зимна нощ така смутена

се къпя в самота и мрак.



Напира в мен сърцето,

болката отронва, за да преболи.

"Обичам те" - го казвам пред небето

и още повече в мен боли.



Свикнах с любовта сломена

и тези думи вечно да изричам.

Макар с любов несподелена,

аз винаги ще те обичам!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека, като клада те изгаря любовта
    и макар несподелена,
    тя лекува влюбени сърца.

    Поздрав за хубавия стих!
  • !!!!
    Поздрав! Нека Новата година сбъдне съкровени неща!!!
Random works
: ??:??