Aug 21, 2013, 9:30 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
643 0 0

Обичам те
в есенните листа
в очите на вълка
в пукнатините по бялото на брезите
и в топлината
по тялото
на сърните
в дъха на севера
в края на лятото
в целувките на реката
по камъка
в умората на вятъра
във милостта на хищника
и нищо не би променило
това
защото аз обичам те
сега...!!!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??