May 28, 2021, 5:32 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
673 0 0

    

     Обичам те

 

Обичам те до небесата,

до най-красивите звезди,

до утрото и до зората,

до слънчевите летни дни!

 

Обичам твоята усмивка

и блясъка във две очи,

смехът ти, който ме вълнува

и цветовете от мечти.

 

Обичам да е светла, мила

загадъчната красота.

Душата ми те е открила,

донесла ми е любовта.

 

Обичам те до небесата,

до най-красивите звезди,

до утрото и до зората,

до слънчевите летни дни!

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??