May 21, 2008, 7:40 AM

Обичам те до полуда 

  Poetry » Love
1910 0 0

   Обичам те...

Така нежно, че искам  да те докосвам всеки ден.

А с нощта да заспивам.

Бавно искам да те оближа и да те усетя.

Огън се уви около мен и тръпката се приблежи до нас.

Ласки, а ти си толкова близо до мен.

Трапчинката освети ни.

Бягащи устни се търкаляха, а аз протегнах ръка и те усетих.

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??