Обичам те ужасно много, но ти не знаеш, че си най-голямата ми слабост.
Обичам те ужасно много, но явно можем да бъдем само приятели, за жалост!
Обичам те ужасно много и убивам за теб така както баща убива за своето дете.
Обичам те ужасно много, но е тъжно, че не ме разбираш и мечтаеш за друго момче!
Обичам те ужасно много, но ти не знаеш и сам съм си виновен за това.
Обичам те ужасно много, но извинявай, че не ти казвам от страх да не те загубя!
Обичам те ужасно много, но ми се свива сърцето когато се сетя, че няма с какво да те впечатля.
Обичам те ужасно много, но дори да избереш него пред мен... Ще те обичам и след смъртта!
Обичам те ужасно много и макар да не си моя, не спирам да те мисля и да те ревнувам.
Обичам те ужасно много и искам с мен да бъдеш, но да ти го кажа се страхувам!
Обичам те ужасно много и се влюбих и полудях по твоята красота,
но нека този който те вземе, да те пази и да те направи най-щастливата жена!
© Калоян Калинов All rights reserved.