Jan 31, 2009, 6:59 PM

Обичам те, защото... 

  Poetry » Love
1306 0 4

Обичам те, защото си прекрасен,

обичам те, защото си такъв, какъвто си,

а ти си всичко онова, което е за вечността,

което кара да сияе моята душа.

Обичам те и ще те обичам за вечността,

защото ти и твоята любов

ще разцъфтят в моята съдба!

© Христиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??