Feb 19, 2015, 10:52 PM

Обичам тези часове 

  Poetry
436 0 1
Стоя сама... и тишината
ме хваща леко за ръката.
Напомня ми, това е времето,
момента на усамотението,
когато мислите излизат,
и думите сами се нижат.
В такива мигове нощта 
ми е приятелка добра...
Събира мисли разпилени 
объркани, неподредени
намира им местата лесно
и получава се чудесно.
Обичам часовете лични,
спокойни, тихи и различни...
Те връщат ми и радостта 
и тайните на младостта...
Увлечена в това вълшебство,
тъга и болка не усещам.
Летят минутите броени
на размисли и вдъхновение.
Обичам тези часове
с бял лист и книга във ръце
спокойствие и тишина...
и нежна музика в нощта.
 

© Андреана андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??