Jul 24, 2007, 1:37 PM

Обичам топлината в моя дом 

  Poetry
1409 1 16
Обичам топлината в моя дом!
След път, когато нежно ме обгръща!
Да вкуся сладостта на всеки стон,
а моят мъж с любов да ме прегръща!

Обичам топлината в моя дом!
Как котето със хитрост се увива,
а кучетата правят ми поклон!
(За чуждите, това не се разбира).

Обичам топлината в моя дом!
Във жарко лято, в него е прохлада!
А ако люта зима е навън,
във моя дом остава вечно лято!

Обичам топлината в моя дом!
Затуй се връщам винаги във него!
Към минало и бъдеще - поклон!
Но искам днес в душата да е леко!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??