Aug 23, 2009, 2:56 PM

Обичана? 

  Poetry » Love
595 0 0


Някъде живее ли някой,
който да ме обича,
както аз обичам теб.
Да ме чака със същата надежда.
Да плаче
самотен в тъмната стая,
както аз плача
всяка нощ за теб.
Да  ме желае
такава, каквато съм.
Да страда
за моите очи
и да мечтае
за моята прегръдка.
Възможно ли е ?
Нечие сърце в ада да гори,
заради мен душата да го боли.
Възможно ли е ?
Не мога да зная,
докато тебе желая.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??