Nov 27, 2016, 10:27 PM

Обичане... 

  Poetry » Other
662 2 7

Обичане.

Жадуване

и свобода.
Ръце протегнати към мен.
Сърце пулсиращо

в галоп,

и звън
на милиард лъчи –

предвестници за ден.

И музика.

Красива, като лято.
Клавир.

Акорд от необятна нежност.
Душа намерила

в небето своето ято.
Сърце пулсиращо

с Всемира във тоналност.

Събудих се.

По устните ми лепне от мълчание.
Каквото и да кажа,

ще е малко, много малко. 
Но който е познал

това обичане
сънува музика красива,

и своето лято.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??