В живота си съм една обикновена жена,
не съм умна, красива, дори не съм поетеса
и не мога да пиша красиви и нежни слова,
но в мечтите си нощем отлитам далече.
В живота си съм една обикновена жена,
но понякога искам да бъда приказна фея,
да летя по света и раздавам добро,
да науча хората как в мир и любов да живеят.
В живота си съм една обикновена жена,
но понякога искам да бъда вълшебница мила,
здраве да давам на болните, на бедните - хляб и вода,
надежда в очите на хората искам да виждам.
В живота си съм една обикновена жена,
скучна, ранима, дори понякога и малко сърдита,
но в сърцето си нося любов, мечти, доброта,
зная как да обичам дори и за трима.
© Пламена Владимирова All rights reserved.