Nov 22, 2008, 9:25 AM

Обречена 

  Poetry » Love
506 0 2

Обречена

 

Ръце разперих,

но не полетях.

Очи отворих -

нищо не видях.

Заплаках,

но без сълзи.

Извиках,

без глас.

Помолих се -

безответно.

Откраднах си,

но беше празнота.

Тръгнах си,

но останах.

Обикнах,

малодушно.

Намразих...

себе си.

Останах,

но ме нямаше.

Изгубих се...

в самотата.

Обрекох се,

но на тъга.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??