Oct 21, 2008, 9:14 PM

Обсебване 

  Poetry » Love
571 0 0

На пръсти

едва пристъпвам

призаран.

Търся вода...

След един сън -

огнена лава

и коленичила нежност.

Търся вода...

Трепереща и горяща.

Търся вода...

Не!

Няма да пия

от шепите ти...

 

 

18  април  2007 г.  Л,Агония

© Коломбина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??