Feb 10, 2010, 1:01 PM

Общо 

  Poetry » Other
426 0 0

 

 

 

 

Общо.

 

Изтъкан от мечти,

за колко от тях ще платиш,

като ги загубиш,

постигайки други.

Разплитането е трудно

и  животът е труден;

брой до три, за да помислиш,

че едно е –

зло и добро.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??