Mar 23, 2018, 3:06 PM

Обява 

  Poetry
494 1 3

Разменям сърце

за перо от птица

което безгрижно

с вятъра скита

Сърцето е употребявано

но не е разбито напълно

Повтарям

- напълно не е разбито

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??