Jun 30, 2007, 10:36 AM

Обяви ме за мъртва 

  Poetry
715 0 16

Обяви ме за мъртва, когато
любовта си отиде от мен!
Във живота си искам, богато,
да раздавам мечти всеки ден!

Ако розите спрат да ухаят,
а бодлите им спрат да бодат,
предусещам, това ще е краят
на един, толкоз влюбен живот!

Щом децата навънка са тъжни,
няма смях, няма сълзи дори
(че тогава е здраво детето,
когато ни прави бели)!

Ако няма звезди във очите,
ако няма любов между нас,
ако няма слънца във душите,
обяви ме за мъртва! До час!

Ако всичко това се повтаря,
ако вехнат деца и цветя -
предусещам, това ще е края
на живота, дори на смъртта!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??