Jan 31, 2007, 3:13 PM

Объркан 

  Poetry
682 0 6
Приятели, които мразя
И врагове, в които съм се влюбил
Отново всичко се повтаря
Любов намерил и загубил
И дори не знаете защо ви мразя
Защото...
Забравям всичко и прощавам,
което води пак до нови грешки
По мене белези остават, следи
от глупоста човешка
И дори не знаете защо ви мразя
Защото всъщност...
Затънали в лайна до шия,
Забравили сме даже да се смеем
Гледаме се с тъпота в очите
и крокодилски сълзи леем
И дори не знаете защо ви мразя
Защото всъщност много...
Уморих се вече от това
Нима и любовта ми е омраза
Но нося си товара пак
не мога да го изоставя
И дори не знаете защо ви мразя
Защото всъщност много ви обичам

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??