May 28, 2006, 4:50 PM

Очакване 

  Poetry
987 1 8
Толкова делници празни
и празници делнични.

Толкова думи недоизказани
и обич за после запазена.

Толкова кратки мигове да те имам
и да съм тази, която обичаш...

Омалях да те чакам
и да сънувам посрещане.

Вземи сред багажа душата ми -
талисман да ти бъде, а тялото тук ще остане, 
за да очаква завръщане. 


Харесва ми да чета стиховете на всички ви. Моите опити с писането са смешни и това е първото нещо, което си позволявам да направя обществено достояние.

© Румяна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??