Dec 18, 2006, 9:59 PM

Очите Ти 

  Poetry
684 0 2
Зелените очи ме гъделичкат, усмихват се гальовно в утринта. Зелените очи ме провокират с бляскава, младежка топлота. И вярвам им. Обичам ги. Желая! И моля ги. Целувам ги. Горя! И страх ме е без тях да не остана. И плаша се от тази самота. Усещам ги и близки и далечни изгубена сред минали неща, захвърлена сред стари, прашни вещи, в очакване на новата зора...

© Теодора Стефчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??