Nov 7, 2006, 12:10 AM

Ода за Сървайвър 

  Poetry
615 0 1

Сървайвър

 

Седя пред компютъра

и хрупам бисквити

гледам   пак сървайвър

как гладуват горките!...

Че оризец и рибка

всеки ден  само хапват,

но за  Иван те не стигат

и сърди се   здраво!

Четвърти ден  гладува,

 за бобец  си мисли,

пържоли сънува,

 на всички е обиден!

Танчето пък плаче

и за Андрей тъгува,

че изгониха юнака,

в който бе влюбена!

Звездомир пък вече

от нищо не му пука,

че скрито си ядеше,

развалиха му дослука!

Нели пък виновна

се чувства горката,

история любовна

прекъсна тя самата!

Всъщност за всичко

Ахмет бе виновен,

оказа се лисица

хитра и лъжовна!

За Чичо ви Вальо

какво да ви кажа

 просто в играта

финалист е отдавна!

Наско пък накрая

дори и да отпадне

облечен и съблечен

татуиран ще остане.

А Семра и Петя

за сега ще оставя

единствени те двете

достойно се справят!

Бисквитите привършвам

че изнервих жената

 а епизодът свърши,

но утре продължава!

Това е то - Сървайвър!

Страхотен и  забавен!

А края е ясен!

Един ще остане!

 

 

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!!! Аз не ги гледам много, но ти си ми преразказал какво става
Random works
: ??:??