Ограбена
Кърви сърцето разярено,
напират яростни вълни
и обливат цялото ми тяло
с болка, мъка и злини.
Крещи душата силно,
разцепва тъмното небе
и луната пак я няма,
скри се някъде от мен.
Сляпа съм. Не виждам.
Ти избоде моите очи,
а искам да изляза
и да видя слънчеви лъчи.
Празна е душата,
взе ми всичко ти.
Няма криле сърцето,
а иска да лети.
Не мога повече да дишам.
Ограби всичко ти.
Взе ми и душата, и сърцето
и разби ми всичките мечти.
Какво още искаш?
Нямам нищо да ти дам.
Уби ме ти веднъж,
сега не можеш да ме съживиш!
© Ивелина Йорданова All rights reserved.