Вчера ме ограби... взе ми всичко...
oтне ми душата, сърцето... всичко...
Влезе в ума ми без да питаш.. .открадна мислите...
И всичко, освен теб, бе измислено...
А аз... Господи, колко бях наивна...
Дори си мисля, че ти бях противна...
Наричаше ме някога "любима"...
но не виждах подлост, че в погледа ти има...
Лудост... луда ли бях...
Луда, че чак сега разбрах какъв си ти...
Един крадец... един убиец и един подлец...
Жалко... жалко, че ме мами толкова време...
Сега на съвестта ми тежи жестокото бреме...
Знаеш ли, сега не ме наричай лошата, не мен, а себе си ще обвиняваш...
когато дойда в съня ти и взема всичко онова,
което и ти ми отне... да убиецо, ще съжаляваш...
Защото бързо, много бързо любовта в омраза се превръща...
А ти, крадецо, знай, че в тоз живот ВСИЧКО, ВСИЧКО се връща!!!
© Йоанна Маринова All rights reserved.