Mar 27, 2013, 9:09 AM

Огън 

  Poetry » Love
586 0 0

Да - бягаш днес от мен, като от огън.
Пречка се оказах за тебе изведнъж,
Прекъсна всичко с думите НЕ ИСКАМ,
отказа се от своя верен мъж.
Така че, щом сега съм огън,
внимавай от коя страна стоиш,
защото огънят го контролира вятър
и не бива ти да изгориш.
Добре е, знай обаче, и да си по-близо,
защото дава той и светлина, и топлина,
които винаги на всеки са необходими,
за да пребъде ЛЮБОВТА!
Обичам те и ти го знаеш,
не се съмняваш нито миг в това,
аз също знам - Обичаш ме и ти, така е,
Отричаш го, но Любовта е нашата Съдба !

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??