Jun 22, 2017, 1:45 AM

Огън 

  Poetry » Love
617 1 0

Огън

 

Любов един път изпитва се
като смъртта.
Стиска дневничето –
неизживяни моменти.

 

Щастието,
съпътства болка.
И поетът проси
страници изгорени.

© Иван Чорлев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??