Mar 12, 2020, 11:08 PM

Огън 

  Poetry » Love
624 1 0

Огън

Той е силен

и безчувствен

изгаря всичко

по пътя си

от горите големи

до сърцата човешки

ти си огънят,

а аз съм обречен

да изгоря.

© Ибрахим Тарал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??