Oct 23, 2006, 10:28 AM

ОГЪН ОТ БОЛКА  

  Poetry
561 0 2
Огън и жар
се вливат в едно.
Искра от жарта
възобновява огъня,
и така до безкрай!

Искам да избягам
от огъня, а той
все се връща.
Искам да забравя
болката, а тя
все повече боли.
Искам да продължа
напред, а ти
все ме търсиш.

Не разбираш ли,
спираш ме,
погубваш ме,
разбиваш,
разкъсваш,
връхлиташ,
обземаш
мечтите ми.
Защо?

Вземи си огъня,
освободи ме от
страстта си,
разпилей
пепелта си.
Остави ме на
свобода!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??