Apr 10, 2011, 8:20 PM

Огънят 

  Poetry
494 0 0

И огънят не беше само огън,

а тихо обещание нашепва.

И цял живот, да кажа честно, мога

в гората тук със вас да пея "Клетва".

 

Китарите звъняха без почивка,

нощта се бе заслушала в захлас.

И истина в акордите се свива - 

не ще забравя никога за вас. <33

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??