10 апр. 2011 г., 20:20

Огънят 

  Поэзия
495 0 0

И огънят не беше само огън,

а тихо обещание нашепва.

И цял живот, да кажа честно, мога

в гората тук със вас да пея "Клетва".

 

Китарите звъняха без почивка,

нощта се бе заслушала в захлас.

И истина в акордите се свива - 

не ще забравя никога за вас. <33

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??