Oct 1, 2013, 10:19 PM

Октомври 

  Poetry » Other
477 0 2
Здравей Октомври, месец роден мой! 
Добре дошъл, какво си ми приготвил?
Дали ще ми напомняш с твоя дъжд,
на люта зима ти, че си сватовник?
 
Ще галиш ли със твойте ветрове
на хората забързани лицата,
щом работа ги в утрото зове,
със грижи свои тръгнали нататък?
 
Дали ще има топли дни от теб,
в които да си спомня за морето,
към слънцето разперил аз ръце,
със поглед реещ се в небето?
 
Какъвто и да бъдеш ти,
аз силно пак ще те обичам,
Октомври месец на мечти,
макар и вече аз да съм различен!
 

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??