Jun 12, 2012, 10:22 AM  

Омаен сън 

  Poetry » Love
469 0 1

Пречистен от неземна красота,

от теб - моя чудесна мечта,

за слънце и пролет жадувам,

теб - ангел, в съня си сънувам!

 

В дъжд дойде ти - дете,

той напои хубаво цвете -

теб, мой неземен идеал,

на теб сърце съм дал!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??