Mar 23, 2018, 10:00 AM

Омагьосана 

  Poetry » Love
2144 13 20

 

Устните ти шепнат нещо!

И любов ми обещават…

Устните ти са горещи

и ми пречат да решавам…

 

Във душата ми се втурна,

омагьоса я, разби я

и ме завъртя във бурна,

всепоглъщаща стихия.

 

Бях загубила посока,

слаба бях и уязвима…

Пак си близо и не мога

да ти кажа - забрави ме!

 

Устните ти са горещи

и любов ми обещават…

Господи, защо те срещнах…

Още миг… и се предавам!

© Елка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??