Aug 7, 2006, 8:47 PM

Омагьосаните булеварди 

  Poetry
540 0 9
Омагьосаните булеварди



Омагьосаните черно-бели булеварди,
трасирани с мъгла и детски стъпки;
Женски гръб, бедра и тротоари –
дъждовни, целите на светли кръпки.

Листа – крака, за миг в объркан шепот…
Небе – паваж, оплетени в изгубен писък…
Асфалт от корени разкъсан до и от
на редове, изпълнени с дъждовен списък.

Омагьосаните пъстро - шумни булеварди,
обещали чест, любов, успехи и наслади,
покрити от неистови реклами
и безпътно ослепели светофари.

© Димитър Ганчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??