Apr 3, 2007, 8:49 PM

Омая 

  Poetry
523 0 2
Дъждът тихо заръмя
в една пролетна утрин,
Слънцето с глас се засмя
и пожела ми добро утро.

В гората - тишина,
и в тишината - две сърни.
А между тях - нежен зов,
наречен странно - Любов.

Птичките с радост летяха,
цветята ароматно цъфтяха,
цъфтеше пролетта
от сила вечна една.

Дишах с пълни гърди таз омая,
от ухание нежно замаян,
което вятъра за мене довя
от устните на вълшебна мечта...
03.04.2007  11:30

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??