Дойдох, ти беше уморена,
докоснах те със поглед плах,
потърсих я енергията стаена,
по-долу от плоския стомах...
Ръката ми достигна до чатала,
случайно аз тогава кихнах...
и някаква обсебваща отмала
ме "излекува", като спихнах.
© Антоан Георгиев All rights reserved.