Омраза
Мразя те, защото те обичам!
Мразя те, защото ти си тук.
Мразя те, защото всеки път, когато искам да те забравя и си мисля, че съм успяла
ти се връщаш като буря в живота ми.
И дори и лека, тази буря отново разкъсва душата ми!
Не мразя само теб,
мразя и себе си.
Мразя се, защото не искам да те забравя,
а може би ми харесва да страдам,
сама и уязвима,
да плача и плача, дори да не знам защо.
Не знам дори наистина ли те мразя
или те обичам,
а може би просто те желая по някакъв мой,
различен начин
и не мога да спра да мисля какво би било
ако нещо беше различно,
ако животът беше различен,
ако аз и ти можехме да сме заедно
или ако наистина го искахме.
© Жаклин All rights reserved.