Apr 4, 2017, 11:37 AM

Омраза 

  Poetry
365 0 0

Миг тъга, сън жесток,
облян в сълзи, актьор на раздор,
душата омраза таи
де отиде любовта? Де се скри?

Бушува омраза на лице,
подир това сълза тече,
на сърцето забодена карфица,
белег на душата от тъмница.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??