Jun 4, 2008, 3:33 PM

Опитвам 

  Poetry
586 0 16
        Опитвам


От глупостта си
опитвам
величава лудост
да сътворя.
Ти се смееш на глас.
Приличам на кораб,
който отвежда
на сигурен бряг.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??