4.06.2008 г., 15:33 ч.

Опитвам 

  Поезия
587 0 16
        Опитвам


От глупостта си
опитвам
величава лудост
да сътворя.
Ти се смееш на глас.
Приличам на кораб,
който отвежда
на сигурен бряг.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??