Опитваме се
да живеем
като двама,
когато любовта ни
е една,
защото
ти си мойта дама,
даряваща ме
с ведрина.
Отказваш
трепет
да ни слива
и правим си
самички
самота,
която, съградената любов
убива
и сещаме
какво е грехота.
В единство,
гинем
разделени,
отказващи
духовно тъждество,
но носиме
ярема примирени,
без шанс
да сетим тържество.
- Душата ти,
душата ми обича,
а моята
на теб се врича!
© Валери Рибаров All rights reserved.