Nov 13, 2010, 6:47 PM

Орис 

  Poetry
598 0 12



Не може да ме забравиш.

Без да ме виждаш,

аз съм с теб,

в теб.

Дори и в съня

бавно те люлея и шептя.

Приятно ми е да си с мен,

в мен

и да усещам

как всичко забравяш

и на ласките ми се оставяш.

Не можеш

от мислите си да ме отпъдиш,

защото частица от мен

е тук,

в тази раковина,

от която шепота ми

слушаш в захлас.

Аз съм

твоето море,

ти си моят

бряг.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??