May 9, 2007, 4:03 PM

Орисана 

  Poetry
922 0 2
    Орисана


Мислех, че съм те преживяла,
че любовта дълбоко скътах аз.
Но мислите ми все към тебе бягат
и чувствата възкръсват пак.

Боли, когато те обичам.
Боли, когато ме докосваш във съня.
Сърцето в спомени увито
и капе алена сълза.

Но моля те, иди си вече!
Душата ми достатъчно те изживя.
И въпреки, че мъжко съм момиче,
не стигат сили за това.

Защо те мисля?! Нямам право!
Но какво ли значат правилата в любовта?!?!
Да те обичам аз до края...
Нима с това орисана е моята душа?!?!


13.06.2006г.

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??