Feb 13, 2016, 10:00 PM

Осем минути 

  Poetry » White poetry
959 0 6

Осем минути са необходими
на слънчевите лъчи
да достигнат земята
и да я прегърнат
дарявайки я
с топлота

Осем минути бяха необходими
да се разтопи снегът
върху който написах
името ти
и да се заледи
сърцето ми

© Николай Ватев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??