Aug 12, 2023, 11:49 AM

Още любя теб 

  Poetry » Love
329 1 1

Още любя теб, жена красива,

ти си моят чуден райски блян!

Искам ти да бъдеш щастлива,

от теб искам аз да съм огрян!

 

В нощ тъжна, черна, мрачна

слънцето на небосвода изгря!

За мен всичко на света значиш,

че си прекрасна, чиста и добра!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??