Jan 5, 2011, 8:42 PM

Още само миг 

  Poetry » Landscape
703 0 0

Погали ме пак
с дъха на вечността,
нека пак усетя
мириса на бялата бреза.
Да видя как
минзухарите разцъфват
и бели гълъби летят,
да усетя полъха
на нежен бриз, а вълните...
Нека да отстъпват
и дадат на изгрева
още само един миг.

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??