Nov 5, 2009, 2:57 PM

Още съм жива 

  Poetry » Love
690 0 2

Още съм жива

 

Затвори очи и кажи,

че съм още там

дълбоко в сърцето ти...

Само аз, нали...

Няма други така да са крали

от твоето време.

Подай ръка напред,

усещаш ли, че има нещо,

за което да се жертваш...

аз... за мен говоря.

Аз съм с теб в душата ти,

докато не ме прогониш,

ще съм жива,

скрита в най-тайните клетки

на твоята истина.

© Триб Трибс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??