Dec 15, 2007, 8:32 AM

Осми март 

  Poetry
1054 0 5

      Осми март

 

 Едничък ден
 годината ми отредила,
 да кажа на света,
 че ти си моите
 майка мила,
 нежност и закрила.

 

 Едничък ден
 годината ми отредила,
 да сведа пред теб глава,
 да ти кажа, майкомила,
 за мен си
 всичко на света.

 

 На този ден
 аз, мила мамо,
 искам да ти подаря
 букет от обич
 и добри дела.

© Анна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??