15.12.2007 г., 8:32 ч.

Осми март 

  Поезия
1004 0 5

      Осми март

 

 Едничък ден
 годината ми отредила,
 да кажа на света,
 че ти си моите
 майка мила,
 нежност и закрила.

 

 Едничък ден
 годината ми отредила,
 да сведа пред теб глава,
 да ти кажа, майкомила,
 за мен си
 всичко на света.

 

 На този ден
 аз, мила мамо,
 искам да ти подаря
 букет от обич
 и добри дела.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??