Apr 25, 2009, 6:27 PM

Остана ли нещо 

  Poetry » Love
906 0 26

 

Остана ли малко

местенце в съня ти?
Като крадец да се вмъкна
и само за миг
ще обходя сънливите
твои покои.
Усмивки с целувки
да оставя за теб!

Остана ли ъгълче
в празната стая
и място за спомен
още един.
С любов да разпръсна
онази омая,
ревниво запазена
в стария скрин.

Остана ли нещо?
... или всичко отнеха.
Отнеха ми спомен...
Отнеха и сън...
Как ли се връща
в живота човекът,
когато в сърцето
по
раснал е трън!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??