Dec 2, 2008, 4:34 PM

Остани... 

  Poetry
673 0 18
 

Остани

в очите ми,

в света ми

дихание

и мисъл

за  живот.

Остани,

когато трябва

 да си идеш...

прегърнал сянката

на нашата любов.

 

Остани,

и всичко,

знам,

ще оцелее.

След дълга зима

в мисъл

 (чиста)

пак ще се роди...

Онази капчица,

останала

в сърцата -

в  целувките ни

 диша и гори.

 

 

Остани,

защото

 още ме обичаш...

Такава истинска -

когато

 всеки

стон

в нощта ни

пише стих.

Когато

всяка

 минала секунда

е белязала

сърцата

с огнен щрих.

 

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??