Apr 21, 2008, 11:52 PM

Остави да дойде Любовта 

  Poetry » Love
1283 0 6
      Остави да дойде Любовта

    Остави да дойде Любовта!
    Тя ще влезе тихо и на пръсти,
    ще стои при теб до сутринта,
    после ще си тръгне, без да бърза.

    Остави да дойде Любовта!
    И да няма утре или вчера,
    нека само мъничко сега
    да ни спомня, че били сме хора.

    Остави да дойде Любовта!
    Приеми я нежно, без въпроси,
    нека няма чувство за вина,
    Любовта към теб пристъпва боса.

© Шехерезада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??